Fertilitetsbehandling

Sådan kontakter du mig…

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du ringer til mig, og jeg ikke tager telefonen, er det sikkert fordi jeg sidder fordybet i en samtale, men hvis du lægger en besked, ringer jeg tilbage snarest.

Ring: 61 46 43 03

Du kan også sende mig en mail eller udfylde kontaktformularen nedenfor. Jeg svarer dig hurtigt og næsten altid samme dag. Hvis du gerne vil ringes op, kan du oplyse om dit telefonnummer.

Mail: liseholck@outlook.dk

Eller udfyld kontaktformularen nedenunder.

 

Jeg holder både samtaler i min Online praksis og i min klinik på Store Torv 9, 2. sal i Århus C.

Derfor kan jeg tale med dig, uanset hvor du befinder dig i ind- og udland.

Du kan læse mere om mine samtaler lige her.

Det er nemt at komme til min klinik, der ligger lige i hjertet af Århus. Både Letbanen og flere busser holder tæt ved. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i gaderne rundt om torvet eller i Ø-gade kvarteret, der ligger i nærheden.

Når du ankommer, finder du mit navn på dørtelefonen og ringer på, hvorefter jeg lukker dig ind. Kom gerne lige omkring den aftalte tid, da det ikke er muligt at vente indenfor.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

Bedste hilsner fra

hjælp til fertilitetsbehandling

Du er velkommen til at skrive til mig lige her – udfyld  blot felterne nedenfor.

Vil du gerne igang med det samme? 

Så tilmeld dig min populære nyhedsmail, som flere hundrede allerede modtager. Du får tilsendt nye blogindlæg, refleksioner og øvelser, jeg kun deler i nyhedsmailen.  

Når du tilmelder dig, får du min hjælpsomme guide, med konkrete øvelser til at komme gennem fertilitetsbehandling med balancen i behold. 

Du får det hele for 0,- kroner og tilmelder dig lige her.

Til studerende

Jeg modtager mange henvendeler fra studerende, der gerne vil lave interviews med mig og have informationer til deres projekter og opgaver. Jeg vil som udgangspunkt gerne hjælpe, da det for mig også er en måde at støtte op omkring en mere åben dialog i forhold til de psykiske aspekter ved fertilitetsbehandling og barnløshed, men af tidsmæssige årsager kan jeg desværre ikke hjælpe alle. 

Du er velkommen til at sende mig en mail med en kort beskrivelse af dit projekt og hvad du ønsker min hjælp til, så vender jeg tilbage hurtigst mulig.

Jeg videreformidler ikke kontakt til mine klienter.

Hilsen Lise