Fertilitetsbehandling

Sådan kontakter du mig:

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du ringer til mig, og jeg ikke tager telefonen, er det sikkert fordi jeg sidder fordybet i en samtale, men hvis du lægger en besked, ringer jeg tilbage snarest.

Ring: 61 46 43 03

Du kan også sende mig en mail. Jeg svarer dig hurtigt og næsten altid samme dag. Hvis du gerne vil ringes op, kan du oplyse om dit telefonnummer.

Mail: liseholck@outlook.dk

 

Sådan finder du mig:

Det er nemt at komme til min klinik, der ligger på Store Torv 9 – lige i hjertet af Århus. Både Letbanen og flere busser holder tæt ved. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i gaderne rundt om torvet eller i Ø-gade kvarteret, der ligger i nærheden.

Når du ankommer, finder du mit navn på dørtelefonen og ringer på, hvorefter jeg lukker dig ind. Kom gerne lige omkring den aftalte tid, da det ikke er muligt at vente indenfor.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Bedste hilsner fra

hjælp til fertilitetsbehandling

Få en meditation til at genvinde indre ro og 3 konkrete metoder til at slippe bekymringer og svære følelser før, under og efter fertilitetsbehandling

 

Tilmeld dig og modtag samtidig min populære nyhedsmail, som flere hundrede allerede modtager. Du får tilsendt nye blogindlæg, refleksioner og øvelser, jeg kun deler i nyhedsmailen.  

Du får det hele for 0,- kroner. 

Med et enkelt klik kan du altid afmelde dig igen.