fbpx

Handelsbetingelser

Aflysninger 

Afbud af en aftalt samtale må gerne ske så tidligt som muligt, dog senest dagen før kl. 12. Afbud skal sendes på mail. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes 500 kroner for samtalen. Husk derfor at melde afbud i god tid.

Betalingsvilkår

Der afregnes umiddelbar efter samtalen via bankoverførsel

Konto. nr. 7268 0001200159

Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.

Retur-og reklamationsret
Ved køb af online forløb har du normalt 14 dages returret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed fået adgang til onlineforløbet.

Det er til enhver tid dit eget ansvar, at din mailadresse er korrekt, og at du kan modtage mails fra mig. Det er ligeledes dit eget ansvar at dit tekniske udstyr virker, så vi kan afholde samtaler til aftalt tid.

Ophavsret
Alle produkter og materialer udarbejdet af Lise Holck Jørgensen er omfattet af loven om ophavsret og tilhører Lise Holck Jørgensen, som forbeholder sig retten til at ændre i produkterne for at forbedre kvaliteten.

Køb af et online produkt inkluderer 1 licens. 

Du må bruge produktet til personligt brug, men du må ikke dele, kopiere, udlåne, publicere, sælge eller på nogen anden måde videregive dette til andre. Det er heller ikke tilladt at anvende produkter og materiale til undervisningsformål. Enhver form for gengivelse eller kopiering er i henhold til dansk lov om ophavsret ikke tilladt uden særlig tilladelse fra Lise Holck Jørgensen.

Udsættelse af onlineforløb

Ved aftalte forløb, skal alle samtaler være afholdt indenfor en periode af 6 måneder fra første samtale.

Alle produkter benyttes på eget ansvar

Produkterne benyttes udelukkende på eget ansvar. Lise Holck Jørgensen stiller ingen garantier, idet produkterne, der er sammensat ud fra faglig viden og erfaringer, betragtes som inspiration, der stilles til rådighed.

Der tages forbehold for prisfejl, fejl i indhold eller andet.

 Alle produkter sælges og udgives af

Lise Holck Jørgensen

Telefon: 61 46 43 03

Mail: liseholck@outlook.dk

CVR-nr. 40411321