5 ugers Live-online fertilitetsgruppe

For dig der vil styrke din fertilitet 

– og passe godt på dig selv og dine relationer undervejs i dit fertilitetsforløb

Forløbet er til dig, der oplever:

At være følelsesmæssigt påvirket af endnu ikke at være gravid.

At have mange tanker og bekymringer der trækker energi og fylder i hverdagen.

At mangle nogen at tale med, der forstår din situation.

Det er til dig, der vil have hjælp og inspiration til at styrke din fertilitet og passe godt på dig selv og dine relationer undervejs i dit fertilitetsforløb.

Vi mødes live online, så du har mulighed for (hjemme fra din egen stue) at mødes og dele erfaringer med andre kvinder, mens jeg guider dig gennem øvelser og teknikker, så du kan styrke din fertilitet og passe godt på både krop og sind.

Du får:

# Metoder til at reducere stress og bringe nervesystemet og kroppen i balance.

 

# Øvelser til at håndtere tanker og bekymringer, så du kan styrke din mentale sundhed ved at træde ud af tankerne og ind i nuet.

 

# Øvelser til at regulere dine følelser, så du har større overskud til at være i fertilitetsforløbet og i livet.

 

# Øvelser til at styrke dig selv gennem selvomsorg, så du har ressourcer til at overkomme dit fertilitetsforløb.

 

#Et tryg, varmt og omsorgsfuldt  fællesskab med andre kvinder der forstår, fordi de er i samme situation.

Det siger tidligere deltagere:

“På forløbet har jeg mødt en gruppe kvinder, som jeg kunne spejle mig i. Det betød meget for mig at der var fokus på følelserne og at Lise skabte et trygt rum hvor hun faciliterede os igennem forskellige øvelser, meditationer og selvrefleksioner. Det gik op for mig at jeg ikke er alene om at gå med disse tanker og følelser, og at der er forskellige metoder at tage i brug for at få det bedre med mig selv og livet, imens vi er i fertilitetsbehandling. Det har hjulpet mig til at forstå og acceptere mig selv og situationen vi er i, i højere grad. Er dybt taknemmelig for at have været med”.

 

“Det bedste var at møde en gruppe kvinder, som jeg følte jeg kunne spejle mig i og kunne dele tanker og følelser med. Et rum hvor der var plads til at være sårbar, og få viden om og øvelser i måder at håndtere sig selv på, så det bliver lettere at være i livet, imens vi er i fertilitetsbehandling. Jeg synes, jeg fik utroligt meget ud af de små skriveøvelser med selvrefleksion, efter dine oplæg. Og det var ikke nødvendigt at dele, det var lige som det skulle være”.

 

“Lise er omsorgsfuld, lyttende, opmærksom, rummelig og troværdig. Har meget erfaring og viden at dele ud af. Lise har tjek på tiden og holder sig til det program der var lagt for hvert webinar og husker at holde pausen”.

 

“Det var overraskende godt at deltalge online og ligetil at skabe et tillidsfuldt rum, hvor jeg faktisk kunne mærke hvor nærværende du og de andre kvinder var”.

 

“Jeg synes det var dejligt, at det var online. Jeg synes det var luksus, at jeg kunne være med på forløbet på trods af at jeg bor langt fra Århus, og det passede godt ind i min hverdag ikke at skulle bruge transporttid ind til Kbh eller en anden storby for et lignende forløb. Jeg synes at der var et godt og trykt rum med de andre kvinder og Lise på trods af online formatet”.

 

 

“som underviser er Lise..Helt fantastisk! Rolig, lyttende, velforberedt, giver sig tid til at spørge ind til, og dykke ned i de enkelte deltageres problematikker når der dukker noget op der skal dykkes ned i undervejs. Det er tydeligt i undervisningen at Lise har stor erfaring og viden om fertilitetsområdet, og det formår hun hun at vidergive på bedste vis”.

 

 

“jeg har genvundet noget kontrol over det psykiske svære ved at være i fertilitetsbehandling – og indsigten omkring at jeg selv aktivt kan handle på at ændre tankespor”.

 

 

“Jeg har fået en ro ved at have spejlet mig selv i de andre kvinder på holdet, og de konkrete værktøjer vi har lært på holdet”.

Næste forløb starter den 19. oktober. 

Vi mødes i alt 5 mandage fra kl. 17 – 19

Datoer: 19/10, 26/10, 2/11, 9/11, 16/11

Vil du være med?

Tilmeld dig her:

Pris for hele forløbet er 995.- kroner.

Vi mødes på en nem og brugervenlig online platform, hvor vi har mulighed for at se og høre hinanden. Det eneste du har brug for, er en pc eller en tablet.

Hvem står bag forløbet?

Jeg hedder Lise Holck og er lektor i psykologi samt cand.pæd.pæd.psyk. 

Jeg har særlig ekspertise indenfor områder, der vedrører de psykologiske aspekter af ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling.

I min klinik i Århus og i min Online praksis taler jeg dagligt med kvinder og mænd, der søger min hjælp før, under eller efter et forløb i fertilitetsbehandling – med eller uden barn på vej.

Den største lektion i hvad det vil sige at være fertilitetsudfordret, fik jeg dog, da jeg selv var gennem et langt forløb i fertilitetsbehandling for år tilbage.

Hvis du vil lære mig lidt bedre at kende, kan du læse om mig ved at klikke lige her…

Du er også altid velkommen til at ringe på telefon 61 46 43 03 eller maile mig på liseholck@outlook.dk

Lise Holck

Vil du gerne igang med det samme? 

Så tilmeld dig min populære nyhedsmail, som flere hundrede allerede modtager. Du får tilsendt nye blogindlæg, refleksioner og øvelser, jeg kun deler i nyhedsmailen.  

Når du tilmelder dig, får du min hjælpsomme guide, med konkrete øvelser til at komme gennem fertilitetsbehandling med balancen i behold. 

Du får det hele for 0,- kroner og tilmelder dig lige her.