Samtaler hos

Lise Holck Jørgensen

Lektor i psykologi – cand.pæd.pæd.psyk

Jeg er specialiseret i de psykologiske aspekter ved fertilitetsbehandling, fertilitet, barnløshed og graviditet.

-få hjælp før, under og efter dit fertilitetsforløb.

 

Psykologisk rådgivning i Århus eller online?

Jeg tilbyder samtaler i min praksis i Århus og i min Online praksis.

Det betyder, at jeg kan tale med dig uanset geografi og afstand. 

Det er trygt, fleksiblet og nemt. 

 

Samtalerne er et tilbud til dig der:

Hvem er Lise?

Jeg er lektor i psykologi og har en kandidat i pædagogisk psykologi fra Århus universitet samt efteruddannelser indenfor rådgivning, terapi, ledelse og undervisning. Jeg er også uddannet compassionlærer ved Aarhus Universitet, Dansk Center for Mindfulness, hvor jeg også har undervist i compassion.

Jeg er forfatter til bogen: At være i et fertilitetsforløb. Følelser. Krop. Relationer. 

De senere år har jeg specialiseret mig i psykologisk rådgivning indenfor områder, der vedrører de psykiske og sociale aspekter af fertilitet, fertilitetsbehandling, barnløshed og graviditet efter et fertilitetsforløb.

Jeg har selv været gennem et langt forløb i fertilitetsbehandling for år tilbage, og ser det som en stor styrke i mit arbejde, at jeg udover faglig erfaring og viden, også selv kender til de tanker, følelser og udfordringer, der kan opstå under et fertilitetsforløb.

Jeg benytter mig af en række psykologifaglige metoder og trækker selvfølgelig på min erfaringen fra mange samtaler med mennesker, der har stået i den livskrise, det er, når graviditet og barn ikke er en selvfølge. 

Hos mig er ingen følelser eller tanker underlige og forbudte. 

Tværtimod – her er højt til loftet, nærvær og tryghed.

Du kan lære mig lidt bedre at kende ved at læse om mig her.

ufrivillig barnløshed

Det siger andre:

“Jeg har genvundet noget kontrol over det psykiske svære ved at være i fertilitetsbehandling, og indsigten omkring at jeg selv aktivt kan handle på at ændre tankespor.”

Signe, 2020

 

“Jeg ville ønske, jeg var kommet igennem forløbet noget før. Det har givet mig et håb om, at jeg får mig selv med ud på den anden side.”

Johanne, 2021

 

“Det gik op for mig, at der er forskellige metoder at tage i brug for at få det bedre med mig selv og livet, imens vi er i fertilitetsbehandling. Det har hjulpet mig til at forstå og acceptere mig selv og situationen vi er i.”

Mette, 2020

 

“Lise er omsorgsfuld, forstående, lyttende og troværdig. Hun møder en, hvor man er, og man føler sig set og hørt. Hun skaber et rum, hvor man hurtigt føler sig tryg. Lise har så meget viden og erfaring på fertilitetsbehandlings-området.”

Kamille, 2021

 

 

Dette kan opstå før, under eller efter et fertilitetsforløb:

Det er hårdt og psykisk belastende at gennemgå et fertilitetsforløb. Mange oplever at få belastningsreaktioner, angst, stress, sorg- og krisereaktioner eller problemer med selvværdet. 

Ofte udløser et fertilitetsforløb også en eksistentiel krise, og mange oplever, at relationer til venner, familie eller kollegaer forandrer sig. Dette kan skabe en oplevelse af ensomhed, isolation, skyld, skam og sorg.

Hvis man har oplevet graviditetstab, står man ofte med en stor sorg, der kan være svær at tackle fordi tabet, som oftes er usynlig for omverdenen. Graviditetstab kan give store bekymringer omkring og i en ny graviditet.

Et fertilitetsforløb kan trække tråde med ind i en graviditet i form af mange bekymringer, frygt for at knytte sig til barnet eller en udmattelsesreaktion oven på et hårdt fertilitetsforløb.

Hvordan kan et samtaleforløb hjælpe mig?

Mine samtaler tager altid udgangspunkt i det, der rører sig i dig nu og her. 

Det vil sige, at vi sammen går på opdagelse i dine tanker, følelser og handlinger, der knytter sig til de besværligheder og det smertelige, du oplever. Jeg kan hjælpe dig med at få øje på nye forståelser, perspektiver og handlemuligheder, så du kan gøre noget andet og bedre for dig selv – i den retning der er meningsfuld for dig.

Under et fertilitetsforløb kan det være vigtigt at finde ud af, hvordan du kan være i forløbet med den stress, sorg, de frustrationer, bekymringer eller belastninger, du oplever og samtidig have fokus på, hvad der giver dig energi og næring. Derved får du ressourcer til at overkomme forløbet og passe godt på dig selv, dit parforhold, relationer, din graviditet –  og måske det barn du allerede har sat i verden. 

Jeg oplever ofte, at det giver besværligheder, når vi forsøger at passe ned i en bestemt kasse eller leve op til bestemte forestillinger om, hvordan vi og livet burde være. Derfor er jeg altid på udkig efter, hvad der er meningsfuldt for netop dig. I min optik er der ikke rigtige eller forkerte måder at føle, tænke og leve på.

Mange kvinder oplever det som en tryghed og forløsning at tale men én, der har et indgående kendskab til, hvad det vil sige at gennemgå et fertilitetsforløb. 

Men jeg ved også, at din situation er helt unik, og derfor er det vigtigt for mig at møde dig lige der, hvor du er.

I et forløb hos mig har du mulighed for både at få ny viden og forståelse samt konkrete redskaber, så du skridt for skridt kan komme videre i den retning, du oplever som god og meningsfuld for dig..

Du vil opleve, at du ofte får et fokuspunkt, du kan arbejde med mellem samtalerne. Det er nemlig, når du begynder at gøre noget andet i hverdagen, forandringer kan  ske. 

 

Mange kvinder oplever det som givende at tale med én, der selv har gået vejen før, og som kender til at være gennem et fertilitetsforløb –  både fagligt og personligt.

Når vi tager hånd om den psykiske belastning, der naturligt opstår i et fertilitetsforløb, frigøres der ressourcer til at overkomme behandlingen og det videre forløb.

Hvordan foregår samtalerne?

Jeg tilbyder både samtaler i min praksis i Århus og i min Online praksis. Hvis du ønsker det, kan vi også tale sammen via telefon.

Derfor kan jeg tale med dig uanset geografi og afstand.  

 

Onlinebaseret rådgivning og terapi er en anerkendt behandlingsform

At mødes online giver dig mulighed for at få hjælp i dine vante og trygge rammer. For dig der er i fertilitesbehandling, kan det være en god måde at sikre, at du ikke bliver yderligere presset af logistikken omkring arbejde og behandling osv. 

Jeg har gode erfaringer med at mødes på denne måde, og oplever, at vi kan have en lige så nærværende og tryg kontakt, som hvis vi mødes på traditionel vis. Jeg kan bringe min kompetencer i spil og give dig samme gode rådgivning.

Min erfaring er også, at langt de fleste oplever det som givende, nærværende og trygt at mødes på denne måde. Jeg hører faktisk ofte mennesker sige, at det føles rart og afslappende at sidde hjemme og tale med mig samt at fleksibiliteten er et stort plus.

Onlinebaseret rådgivning og terapi er en anerkendt behandlingsform, der vinder større og større indpas, fordi det er effektivt, fleksibelt og trygt.

Samtalerne foregår på en nem, stabil og sikker platform, så ingen kan lytte med på vores samtale. Vi taler sammen over videokald, så vi både kan se og høre hinanden.

Du kan logge på fra tablet eller pc, og det er enkelt og nemt. Hvis du er usikker på hvordan du gør, guider jeg dig gennem telefonen ved første samtale.

Jeg tilbyder både dag- og aftentider samt enkelte tider i weekender.

 

Samtaler i min praksis i Århus

Min praksis ligger i Frederiksgade 79 – lige i hjertet af Århus. Både Letbanen og flere busser holder tæt ved. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i et P-hus tæt ved eller i gaderne omkring.

 

 

Priser

Individuelle samtaler:

900 kroner pr. samtale á 50 – 60 minutter.

Mulighed for klippekortKlippekort med 3 individuelle samtaler: 2.500 kr. Du sparer 200 kr.

Klippekort med 5 individuelle samtaler: 4.000 kr. Du sparer 500 kr.

Klippekort med 10 individuelle samtaler: 7.800 kr. Du sparer 1.200 kr.

Parsamtaler:

1100 kroner pr. samtale á 75  minutter.

Mulighed for klippekort

Klippekort med 3 parsamtaler: 3.100 kr. Du sparer 200 kr.

Klippekort med 5 parsamtaler: 5.000 kr. Du sparer 500 kr.

Alle priser er incl. moms

Der er ingen udløbsdato for klippekort.
Ubrugte klip refunderes ikke.

 

Aflysninger

Afbud sender til min mail og må gerne ske så tidligt som muligt – dog skal afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid. Derved har jeg en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden.  Ved senere afbud afregnes det fulde honorar for samtalen. Dette gælder også ved sygdom og udeblivelse.

 

Betaling

Der afregnes umiddelbart efter samtalen via tilsendt faktura.
Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, og tager derfor ikke henvisning fra lægen. De fleste private sundhedsforsikringer fx gennem din arbejdsplads vil gerne dække samtaler hos mig. Forhør dig hos din sundhedsforsikring eller forsikringsselskab.

Sådan booker du en session:

Du kan nemt booke en tid til en samtale her: BOOK SESSIONDu er også altid velkommen til at kontakte mig for at tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du ringer til mig og jeg ikke tager telefonen, ringer jeg tilbage snarest mulig.

Ring: 61 46 43 03

Du kan også sende mig en mail. Jeg svarer dig hurtigt og næsten altid samme dag. Hvis du gerne vil ringes op, kan du oplyse om dit telefonnummer.

Mail: liseholck@outlook.dk

Jeg glæder mig til at møde dig

Hilsen

Lise