fbpx

Jeg tilbyder hjælp til dig, der har svære følelser, tanker eller beslutninger i forbindelse med ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling. 

ufrivillig barnløs

Lise Holck | Lektor i psykologi | Cand.pæd.pæd.psyk.

Specialiseret i de psykiske aspekter ved ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling

 • Online fertilitetsrådgivning og terapi - felksibelt, trygt og sikkert
 • Praksis i Århus - trygge og rare omgivelser

Jeg er specialiseret i de psykiske aspekter ved ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling. 

Derfor har jeg en bred erfaring inden for de udfordringer og problematikker kvinder, mænd og par står overfor, når vejen til forælderskabet ikke er lige til. 

Det kan fx være problematikker inden for angst, stress og andre belastningsreaktioner samt ensomhed og isolation, selvværd og eksistentiel krise.

Jeg har erfaring i at hjælpe kvinder, mænd og par før et forløb i fertilitetsbehandling, under fertilitetsbehandling og efter et fertilitetsforløb. Både med eller uden barn på vej. Derudover har jeg særlig erfaring med sekundær infertilitet samt tabsoplevelser fx i forbindelse med abort.

Jeg benytter mig af en række psykologifaglige metoder og trækker selvfølgelig på min erfaringen fra mange samtaler med mennesker, der har stået i den livskrise, det er, når graviditet ikke er en selvfølge.

Den største lektion i hvad det vil sige at være udfordret på fertiliteten, fik jeg dog, da jeg selv var gennem et langt forløb i fertilitetsbehandling.

Måske oplever du:

 • at du er meget ulykkelig og følelsesmæssig påvirket af endnu ikke at være blevet gravid.
 • at du er ude af balance og ønsker hjælp til at finde en større følelsesmæssig og kropslig balance. Måske er du også bange for, at stress påvirker din graviditetschance.
 • at du og din partner reagerer forskelligt på at være i fertilitetsbehandling, og at I følelsesmæssigt har svært ved at nå ind til hinanden, hvilket ofte giver anledning til misforståelser og skænderier.
 • at du har brug for at afklare følelse, tanker og overvejelser i dit videre forløb som fx at blive gravid uden partner, opstart af behandling med barn nummer to eller afslutning af fertilitetsbehandling uden barn.
 • at det er svært at tale med venner og familie omkring dit behandlingsforløb og din længsel efter at blive mor. Måske føler du dig efterhånden ensom og isoleret med svære tanker og følelser.
 • at du har mange bange tanker om fremtiden, og at det påvirker din krop og dit sind.
 • at du og måske din partner skal tage beslutning om brug af donor æg/sæd, og du har brug for at afklare dine følelser, tanker og overvejelser omkring dette.
 • at du har har brug for at tale en kvinde, der kender til processen både fagligt og personligt, og som kan støtte dig i denne vanskelige livssituation.
 • at du er gravid eller har fået barn og oplever svære følelser og tanker som fx mange bekymringer, angst eller at du har svært ved at knytte dig til foster/baby.

Nogle kvinder oplever det som givende at tale med én, der selv har gået vejen før, og som kender til at være gennem et forløb i fertilitetsbehandling –  både fagligt og personligt.

 

Book en tid til en uforpligtende samtale allerede i dag

Mit hjerte banker særligt for at hjælpe kvinder i  fertilitetsbehandling med at nedbringe frygt, bekymringer og uro. Derved skabes en bedre balance i krop og sind, hvilket kan øge graviditetschancen betydeligt. 

Når vi tager hånd om de psykiske belastningsreaktioner, der naturligt opstår i et fertilitetsforløb, frigøres der ressourcer til at overkomme behandlingen.

 

1:1 SAMTALER

Jeg tilbyder både samtaler i min praksis i Århus samt online samtaler og samtaler via telefon.

Derfor kan jeg tale med dig uanset hvor i landet, du befinder dig.

Du er velkommen til at kontakte mig, for at afklare, om jeg er den rette for dig.

Jeg træffes bedst på hverdage mellem kl. 16 – 17. Hvis jeg er optaget, ringer jeg tilbage til dig snarest mulig.

Ring på 61 46 43 03 eller skriv til liseholck@outlook.dk

OBS! Pga. Coronavirus har jeg pt. kun åben for online samtaler og samtaler via telefon. Til gengæld har jeg i denne periode udvidet mine tider, og har derfor kort ventetid. Jeg åbner selvfølgelig min praksis, så snart det igen er muligt.

 

Online samtaler hvordan foregår det?

Samtalerne foregår på en nem, stabil og  sikker platform, så ingen kan lytte med på vores samtale. Vi taler sammen over videokald, så vi både kan se og høre hinanden.

 Du kan logge på fra tablet, smartphone eller pc.

Langt de fleste oplever online samtaler lige så givtige og trygge, som når vi mødes face to face. Jeg hører ofte mennesker sige, at det føles rart og trygt at sidde hjemme i vante rammer og tale med mig. 

Hvis du ikke er vant til online samtaler, kan det måske virke lidt fremmed, at mødes på denne måde. Min erfaring er dog, at langt de fleste efter et par minutter oplever det som trygt og naturligt, at mødes med mig online.

Onlinebaseret terapi og rådgivning er en anerkendt behandlingsform.

Hvis det passer dig bedre, kan vi også tale sammen via telefon.

Fleksibiliteten ved online samtaler og samtaler via telefon, er for mange et stort plus.

Jeg har både dag- og aftentider.

 

Samtaler i Århus

Jeg har praksis i lyse og rare lokaler i Århus på Ndr. Strandvej 95, i Risskov.

Der er gratis parkering lige ved døren, og gode busforbindelser.

Jeg tilbyder både dag- og aftentider.

Hvis du ønsker at bestille en tid, er du velkommen til at ringe på 61 46 43 03 eller skrive en mail på liseholck@outlook.dk.

 

Priser

Individuelle samtaler:

900 kroner pr. samtale på ca. 60 minutter.

Parsamtaler:

1100 kroner pr. samtale på ca. 75 minutter.

 

Aflysninger 

Afbud må gerne ske så tidligt som muligt, dog senest dagen før kl. 12. 

Afbud skal sendes på mail. Ved senere afbud eller udeblivelse afregnes 500 kroner for samtalen. 

Husk derfor at melde afbud i god tid.

 

Betaling

Der afregnes umiddelbart efter samtalen via bankoverførsel.

Du kan ikke få en henvisning fra din læge, da jeg ikke har overenskomst med sygesikringe.

Jeg er lektor i psykologi og cand.pæd.pæd.psyk og har personlig erfaring med ufrivillig barnløshed.

Jeg er tilknyttet Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse som fast rådgiver for foreningens medlemmer.

Hvis du vil læse mere om mig og min baggrund kan du klikke her.

 

ufrivillig barnløshed

Book en tid til en uforpligtende samtale allerede i dag

At være ufrivillig barnløs er et emotionelt drama, der berører alle dele af livet. Vores relationer, vores arbejde, vores økonomi, altid vores syn på os selv og ofte vores holdning til meningen med livet og døden.

Læs mere her 

Du er velkommen til at kontakte mig og få en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 • + 45 61 46 43 03
 • liseholck@outlook.dk
Fertilitetsbehandling

Få inspiration og konkrete øvelser til at passe godt på dit mentale helbred og kroppens balance, mens du er i fertilitetsbehandling. 

Det koster kun din email. Du vil fremover modtage mine nyhedsmail.  Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen med et enkelt klik.