Velkommen hos Lise Holck

– specialiseret i de psykiske aspekter ved ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling

Psykolog fertilitet

Rådgivning i Århus eller online?

Jeg tilbyder samtaler på to måder – både i min klinik i Århus og i min Online praksis. Det betyder, at jeg kan tale med dig uanset geografi og afstand. 

Det er trygt, fleksiblet og nemt. 

Få en meditation til at genvinde indre ro og 3 konkrete metoder til at slippe bekymringer og svære følelser før, under og efter fertilitetsbehandling

 

Tilmeld dig og modtag samtidig min populære nyhedsmail, som flere hundrede allerede modtager. Du får tilsendt nye blogindlæg, refleksioner og øvelser, jeg kun deler i nyhedsmailen.  

Du får det hele for 0,- kroner. 

Med et enkelt klik kan du altid afmelde dig igen.

 

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg er specialiseret i de psykiske aspekter ved ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling. 

Derfor har jeg en god erfaring inden for de vanskeligheder kvinder, mænd og par står overfor både før, under og efter et forløb i fertilitetsbehandling – med eller uden barn på vej. 

Det kan fx være angst, stress, sorg, isolation, selvværd og eksistentiel krise. Eller sekundær infertilitet samt tabsoplevelser fx i forbindelse med abort.

Under et fertilitetsforløb kan det være vigtigt at finde ud af, hvordan du kan være i fertilitetsbehandling og samtidig have fokus på, hvad der kan give dig energi og næring. 

Derved får du ressourcer til at overkomme forløbet og passe godt på dig selv, dit parforhold og måske det barn du allerede har sat i verden. Så det har jeg ofte øje for, når jeg taler med dig.

 

Mine samtaler tager altid udgangspunkt i det, der rører sig i dig nu og her. 

Det vil sige, at vi sammen går på opdagelse i dine tanker, følelser og handlinger, der knytter sig til de besværligheder og det smertelige, du oplever. 

Jeg kan hjælpe dig med at få øje på nye perspektiver og handlemuligheder, så du kan gøre noget andet og bedre for dig selv – i den retning der er meningsfuld for dig. 

Du vil opleve, at du ofte får et fokuspunkt, du kan arbejde med mellem samtalerne. Det kræver ofte vedholdenhed og vilje. Det er nemlig, når du begynder at gøre noget andet i hverdagen, forandringer kan  ske. 

Hos mig har du både mulighed for at tilegne dig psykologisk viden omkring din situation samt konkrete redskaber til at gøre noget andet og mere hjælpsomt for dig selv.  

Jeg benytter mig af en række psykologifaglige metoder og trækker selvfølgelig på min erfaringen fra mange samtaler med mennesker, der har stået i den livskrise, det er, når graviditet ikke er en selvfølge. 

Hos mig er igen følelser eller tanker underlige eller forbudte. 

Tværtimod – her er højt til loftet, nærvær og tryghed.

Du kan lære mig lidt bedre at kende ved at klikke her…

Du er også altid velkommen til at ringe på telefon 61 46 43 03 eller sende en mail på liseholck@outlook.dk

Samtalerne kan fx handle om…

Hvordan foregår det?

Jeg tilbyder både samtaler i min klinik i Århus og i min Online praksis. Hvis du ønsker det, kan vi også tale sammen via telefon.

Derfor kan jeg tale med dig uanset geografi og afstand.  

 

Online samtaler

At mødes online giver dig mulighed for at få rådgivning i dine vante og trygge rammer. For dig der er i fertilitesbehandling, kan det være en god måde at sikre, at du ikke bliver yderligere presset af logistikken omkring arbejde og behandling osv. 

Jeg har gode erfaringer med at mødes på denne måde, og oplever, at vi kan have en lige så nærværende og tryg kontakt, som hvis vi mødes på traditionel vis. Jeg kan bringe min kompetencer i spil og give dig samme gode rådgivning.

Min erfaring er også, at langt de fleste oplever det som givende, nærværende og trygt at mødes på denne måde. Jeg hører faktisk ofte mennesker sige, at det føles rart og afslappende at sidde hjemme og tale med mig samt at fleksibiliteten er et stort plus.

Onlinebaseret rådgivning og terapi er en anerkendt behandlingsform, der vinder større og større indpas, fordi det er effektivt, fleksibelt og trygt.

Samtalerne foregår på en nem, stabil og sikker platform, så ingen kan lytte med på vores samtale. Vi taler sammen over videokald, så vi både kan se og høre hinanden.

Du kan logge på fra tablet eller pc, og det er enkelt og nemt. Hvis du er usikker på hvordan du gør, guider jeg dig gennem telefonen ved første samtale.

Jeg tilbyder både dag- og aftentider.

 

 

Samtaler i Århus

Min klinik ligger på Store Torv lige i hjertet af Århus. Både Letbanen og flere busser holder tæt ved. Hvis du kommer i bil, kan du parkere i gaderne rundt om torvet eller i Ø-gade kvarteret, hvor der er gratis 2-timers parkering. Læs mere her.

Jeg tilbyder både dag- og aftentider.

 

 

Priser

Individuelle samtaler:

900 kroner pr. samtale á 50 – 60 minutter.

Mulighed for klippekort

Klippekort med 3 individuelle samtaler: 2.500 kr. Du sparer 200 kr.

Klippekort med 5 individuelle samtaler: 4.000 kr. Du sparer 500 kr.

 

Parsamtaler:

1100 kroner pr. samtale á 75 – 90  minutter.

Mulighed for klippekort

Klippekort med 3 parsamtaler: 3.100 kr. Du sparer 200 kr.

Klippekort med 5 parsamtaler: 5.000 kr. Du sparer 500 kr.

 

Alle priser er incl. moms

Der er ingen udløbsdato for klippekort. 

Ubrugte klip refunderes ikke, men kan videregives til en anden efter aftale.

 

Aflysninger

Afbud må gerne ske så tidligt som muligt – dog skal afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid. Derved har jeg en lille mulighed for at tilbyde tiden til en anden.  Ved senere afbud afregnes det fulde honorar for samtalen. Dette gælder også ved sygdom og udeblivelse.

 

Betaling

Der afregnes umiddelbart efter samtalen vis tilsendt faktura.

Alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms.

Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen, og tager derfor ikke henvisning fra lægen.

Sådan booker du en session:

Du kan nemt booke en tid til en samtale her: BOOK SESSION

Du er også altid velkommen til at kontakte mig for at tage en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Hvis du ringer til mig, og jeg ikke tager telefonen, er det sikkert fordi jeg sidder fordybet i en samtale, men hvis du lægger en besked, ringer jeg tilbage snarest.

Ring: 61 46 43 03

Du kan også sende mig en mail. Jeg svarer dig hurtigt og næsten altid samme dag. Hvis du gerne vil ringes op, kan du oplyse om dit telefonnummer.

Mail: liseholck@outlook.dk

Jeg glæder mig til at møde dig

Kh

hjælp til fertilitetsbehandling

Jeg er fast rådgiver hos Landsforeningen for Ufrivilligt Barnløse. Her rådgiver jeg foreningens medlemmer om de psykologiske aspekter ved ufrivillig barnløshed. Jeg faciliterer netværksgrupper, skriver for foreningens blad KIMEN og deltager i bestyrelsesarbejdet.

Nogle kvinder oplever det som givende at tale med én, der selv har gået vejen før, og som kender til at være gennem et forløb i fertilitetsbehandling –  både fagligt og personligt.

Når vi tager hånd om de psykiske belastningsreaktioner, der naturligt opstår i et fertilitetsforløb, frigøres der ressourcer til at overkomme behandlingen.